0,00 €0

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Ako si vybrať správny kryt

Ako si vybrať správny kryt
27. apríla 2021

Takže na začiatok si povedzme čo to zadný kryt je...

Zadné kryty sa nasadzujú na zadnú časť mobilného zariadenia, či už mobilu alebo tabletu. V posledných rokoch plnia funkciu módneho doplnku a patria k najobľúbenejším spôsobom ochrany smartfónov.

Investovať do kvalitného zadného krytu sa naozaj oplatí! Opravy mobilných telefónov a výmeny displejov sa môžu vyšplhať na stovky eur..

Nie je však kryt ako kryt.

Všetci to poznáme.. kúpime si nový mobil, a zároveň si dáme sľub, že na tento telefón si už naozaj ale naozaj dáme pozor.. preto si ideme vybrať nejaký kryt..

a teraz to príde!!! Silikónový, gumený, plastový, priesvitný... ČOOO??

Povedzme si o nich niečo a ako najlepšie zistíme ktorý kryt je pre nás najvhodnejší.

Plastové kryty

Sú to pevné kryty z tvrdeného plastu, ktoré sa „nacvakávajú“ na zadnú časť mobilu. Kopírujú obrysy telefónu spolu s tlačidlami a otvorom na fotoaparát Sú pevné spoľahlivo ochránia zariadenie aj pred väčšími pádmi a otrasmi, bez toho aby sa sami poškodili. Pre lepšiu ochranu svojho zariadenia odporúčame k zadným krytom dokúpiť aj ochranné sklo, ktoré tiež nájdete v našej ponuke. Jeho hrany prečnievajú nad okraje telefónu. Takéto riešenie je nevyhnutné, aby pri páde dokázalo ochrániť mobilný telefón zo všetkých strán .

Vysoko odolné plastové zadné kryty nájdete v našom eshope

prikladáme malú ukážku z jeho testovania:

Silikónové alebo gumené kryty

Sú ľahké, pružné , kopírujú obrysy vášho telefónu spolu s tlačidlami a otvorom na fotoaparát. Pri priesvitných silikónových krytoch vás však môže časom zaskočiť zmena ich sfarbenia, preto je lepšie mať ďalší do zálohy. Alebo si rovno vyberte farebný (s obrázkom, nápisom...). Silikón sa čistí rovnako dobre ako plast. Niektoré obaly majú špeciálnu povrchovú úpravu, na ktorej nevidno odtlačky prstov.

Viac o silikónových puzdrach a ich druhoch nájdete v tomto blogu: https://www.mobilnet.sk/blog/silikonove-puzdro-na-mobil-soft

Mnoho ďalších kvalitných zadných krytov nájdeš aj na: www.mobilnet.sk