0,00 €0

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Povedali o nás

Povedali o nás
3. februára 2021

"Od Red Ant sme minulý rok pre našich top klientov a členov objednali kožené vizitkáriky v rôznych farbách, aj s vygravírovaním nášho loga. Boli sme maximálne spokojní, no najmä naši klienti sa tomuto darčeku vždy veľmi potešia, pretože je krásny, praktický a veľmi kvalitný, zo slovenskej dielne. Najnovšie sme objednali na mieru navrhnutý kožený obal na zápisník s výšivkou slovenskej a nemeckej vlajky ako originálny dar pre slovenského veľvyslanca v Nemecku."

napísal/a k článku WHISKEY AROMA OBAL NA ZÁPISNÍK

"Ďakujeme spoločnosti Angel Group s.r.o. za kvalitné a originálne ručne vyrobené obaly na zápisníky z pravej kože.
METRANS /Danubia/ a.s. dostala profesionálne spracované obaly s originálnym dizajnom s folklórnymi motívmi, zabalené v decentnej, elegantnej darčekovej krabici.
Už pri prvom pohľade na ne je viditeľný výsledok dôkladne odvedenej ručnej práce a precízne vypracované detaily. Celkový dojem z obalu charakterizuje kvalita,
jednoduchá elegancia a autentický dizajn. Firemné zápisníky v takomto obale budú určite výnimočným darčekom pre našich
klientov a obchodných partnerov. Je to praktický a jedinečný darček, ktorý ulahodí nielen oku, ale aj duši."

Zuzana Illiťová
napísal/a k článku Puzdro Čičmany na Apple MacBook 12 bordové

"Veľmi pekne ďakujem za krásne púzdro, ktoré je precízne a dokonale vypracované. Okrem toho, že balík prišiel milo zabalený v krabici na podstielke zo šúpolia, koža je príjemne mäkká a drevený detail naozaj vonia po mede. Veľmi sa teším folklórnemu motívu a púzdro mi každý obdivuje."

BB
napísal/a k článku Puzdro iPad Pro 10,5 Whiskey Aroma čierne

"Už som vyskúšal niekoľko obalov a puzdier, keďže nosím spolu ipad a apple pencil, no podľa môjho názoru toto je najlepšia a najelegantnejšia ochrana iPad Pro 10.5, navyše s možnosťou všitého vnútorného vrecka na Apple Pencil v jednom puzdre a za bezkonkurenčnú cenu od slovenského výrobcu."

Ivana
napísal/a k článku Knižkové puzdro iPhone 8 Folk biele

"Prekrásna práca. Kvalitný vnútorný držiak telefónu. Koža je nádherne spracovaná, všetky detaily sú dotiahnuté na 100%. Otvorené úžasne vonia medom."