0,00 €0

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Výnimočná spolupráca s MYJAVSKOU PÁLENICOU

Výnimočná spolupráca s MYJAVSKOU PÁLENICOU
30. augusta 2021

Tí, ktorí nás poznajú, vedia že naše produkty ako sú puzdrá na tablety, telefóny a notebooky môžu nájsť v mnohých predajniach nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Neradi by sme tieto spolupráce nazvali sériovkami... no povedzme si pravdu, niekedy by to tak mohlo vyzerať keďže sa jedná o podobné, niekedy aj rovnaké produkty..

Vážime si všetky spolupráce.. dokonca aj tie najmenšie, s ktorými býva často najviac roboty :)

No z času načas sa nám naskytne príležitosť spolupracovať s niekým novým.. s niekým kto vôbec nepotrebuje puzdrá na elektronické zariadenia.. s niekým, kto má dobrý nápad a my ho dotiahneme dokonca..

Sme veľmi radi, že medzi našich nových partnerov patrí aj MYJAVSKÁ PÁLENICA

V roku 2020 noví majitelia odkúpili poslednú zachovanú Myjavskú pálenicu v Žaboškrekoch. Tú kompletne zrekonštruovali a vytvorili tu príjemné prostredie, ktoré v kombinácii s novými technológiami tvoria miesto, kam sa budete so svojim vlastným kvasom radi vracať.

1.3.2022 13:36:03


(Eva a Palo Švancarovci v Myjavskej pálenici)


RedAnt pre Myjavskú pálenicu
Myjavská pálenica nás oslovila s nápadom mať na demižónoch vlastné visačky s logom pálenice. Táto myšlienka sa nám zapáčila a preto sme sa s radosťou pustili do tvorenia. Vznikla tak okrúhla kožená visačka s gravírovaným logom a okienkom na vkladanie lístkov s názvom kúzelného nápoja :)

Okrem toho sme pre Myjavskú pálenicu vyrobili drevené okrúhle dná do demižónov s logom.

No aj tak produkt, na ktorý sme najviac hrdý a je úplne iný ako všetky ostatné je tento kožený šanon s vyšívaným drievkom. Motív aj vzor výšivky Myjavská pálenica nechala na nás, samozrejme zadanie bolo MYJAVSKÉ. Samotná výšivka trvala približne 6 hodín a zanechala za sebou dopichané a ubolené pršteky.. no nechceli sme sa tohto projektu vzdať, pretože aj tento kúsok je vyjadrením úcty k tradíciám!

Sme veľmi radi že napriek rýchlo sa meniacim trendom ostáva Myjavská pálenica verná kvalite a dbá na dobre odvedenú prácu.

Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu :)